Recintes Esportius

Aquí trobarás tots els recints esportius d’Artà.

Poliesportiu Municipal Na Caragol

A aquest espai municipal es poden practicar diversos esports, com el tenis, el voleibol o el bàsquet. Consta de tres pistes de tenis i dos pavellons multifuncionals on es pot practicar tota classe d’esports. Al recinte també hi podem trobar una cafeteria, que ara mateix està tancada a causa de reformes.

Els dematins de 8:00 a 11:00 el recinte està ocupat per als estudiants dels instituts d’Artà, que ho utilitzen com a espai per practicar educació física. Els capvespres hi ha activitats extraescolars.

També podem trobar altres recintes on es practiquen altres diversos esports.

Gimnàs Artà

Horari

DiaHores
dilluns9:00-21:00
dimarts9:00-21:00
dimecres9:00-21:00
dijous9:00-21:00
divendres9:00-21:00
dissabtetancat
diumengetancat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *